Agenda

Day One Tuesday, June 7

7:30 AM
Registration Opens

7:45 AM | 1 Hour 30 Minutes
Breakfast in the Exhibit Hall

9:15 AM | 1 Hour 15 Minutes
Discover Pershing – Session I

10:30 AM | 30 Minutes
Networking Break

11:00 AM | 1 Hour 15 Minutes
Discover Pershing – Session II

12:15 PM | 1 Hour 15 Minutes
Lunch

12:45 PM | 1 Hour
Coffee and Dessert in the Exhibit Hall

1:45 PM | 1 Hour 45 Minutes
General Session

3:30 PM | 30 Minutes
Networking Break

4:00 PM | 1 Hour
Breakout Session I

5:00 PM | 2 Hours
Reception in the Exhibit Hall

Day Two Wednesday, June 8

7:30 AM | 1 Hour 15 Minutes
Breakfast in the Exhibit Hall

8:45 AM | 1 Hour 45 Minutes
General Session

10:30 AM | 30 Minutes
Networking Break

10:30 AM | 30 Minutes
Pershing Pavilion Open
11:00 AM | 1 Hour
Breakout Session II

12:00 PM | 1 Hour 30 Minutes
Lunch

12:30 PM | 1 Hour
Coffee and Dessert in the Exhibit Hall

1:30 PM | 1 Hour
Breakout Session III

2:30 PM | 30 Minutes
Networking Break

3:00 PM | 1 Hour
Breakout Session IV

4:00 PM | 30 Minutes
Networking Break

4:30 PM | 1 Hour
General Session

6:45 PM | 4 Hours
Block Party at Pointe Orlando

Day Three Thursday, June 9

8:00 AM | 1 Hour
General Session with Breakfast

9:15 AM | 1 Hour
Breakout Session V

10:15 AM | 30 Minutes
Networking Break

10:45 AM | 1 Hour 15 Minutes
General Session

12:00 PM
Conference Concludes